Aanmelden 1 op 1 Positieve Gezondheidscoach

Geef jij structurele zorg aan een ander? Ervaar je stress om dit met je leven te combineren? Een Positieve Gezondheidscoach helpt je aan meer rust.

Over de 1 op 1 coaching

Als je structurele zorg geeft aan een naaste zoals een familielid of iemand uit de buurt, kan het zomaar te veel worden allemaal. Je hebt zelf ook een leven waarin je werkt – en ontspanning nodig hebt. Een goede balans tussen de zorg en de rest van je leven kan op den duur ver te zoeken zijn. Niemand heeft er wat aan als je hier aan onderdoor gaat, jij niet, degene voor wie je zorgt niet en op je werk ook niet. 

Om ervoor te zorgen dat je minder stress ervaart kan je de hulp inschakelen van een Positieve Gezondheidscoach.

Deze coach helpt je om in jouw specifieke situatie te ontdekken wat je kan doen om meer rust te ervaren en alle ballen in de lucht te houden. Je gaat inzien wat je kan doen om het te blijven volhouden zonder gestresst te zijn. Wat je kan doen om het leuk te houden voor alle partijen en vooral ook voor jezelf.

Deze coaching is volledig gratis en als het niet bevalt kan je er altijd weer mee stoppen. 

Aanmelden Positieve Gezondheidscoach

Vul hieronder je gegevens in om je direct aan te melden voor een Positieve Gezondheidscoach voor minder stress. Deze coaching is volledig gratis.

Na aanmelden wordt er contact met je opgenomen voor een afspraak. 

Hoe deze coach je kan helpen

Hulp nodig of meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wat CNV Zorgzaam voor jou kan betekenen

We komen graag langs voor een kennismakingsgesprek.

Online huishoudboekje

Met het huisboekje kun je zelf je huidige en ook toekomstige geldzaken onafhankelijk regelen. Transacties komen automatisch in de juiste categorie. Boodschappen bij boodschappen, vaste lasten bij vaste lasten, etc. Zo krijg je overzicht over je inkomsten en uitgaven en weet je waar je geld aan uitgeeft. Met dit inzicht kun je sturen naar meer grip op je dagelijkse knip.

E-learning
Uitkomen met je inkomen

Verbeterkansen om je eigen situatie in kaart te brengen:

  • Krijg je eigen financiële overzicht.
  • Bepaal je verbeterkansen.
  • Waar nodig: inzicht in een vervolgtraject (bijv. budgetcoach) voor meer ondersteuning.

Budgetcoach

De budgetcoach (PGGM&CO / CNV Geldzorg) is een coach die je 1 op 1 helpt grip te krijgen op je maandelijkse inkomsten en uitgaven. Je leert waar je kan besparen en waar je op moet letten. Na verloop van tijd merk je dat je weer controle krijgt over jouw bankrekening en makkelijker leert sparen. Het is coaching op maat en dus staan jouw vragen centraal. Zo leer je altijd wat jij nodig hebt om financieel gezond te blijven.

De budgetcoach is beschikbaar gesteld door Woonzorggroep Samen maar werkt geheel zelfstandig. Dat wil zeggen dat jouw inschrijving en coaching geheel anoniem en vertrouwelijk is. Jouw traject komt niet bij Woonzorggroep Samen terecht.

Je hebt recht op 1 uur coaching. Dit kunt indelen als bijv. 2x 30 minuten of 3x 20 minuten.

Startpakket

Je ontvangt gratis een startpakket. Dit pakket bestaat uit: pen, rekenmachine, luxe map, kasboek, tabbladen met tips en een inlog voor de digitale cursus Uitkomen met je inkomen.

Algemene voorwaarden

Voor het aanvragen van een product of dienst vragen we je persoonsgegevens “naam” en “e-mailadres” aan CNV door te geven. Dit is nodig voor een goede informatievoorziening over het product. Het gaat hier bijvoorbeeld om het ontvangen van een e-mail met de link naar het product of dienst en een bedankmail met aanvullende informatie. Daarnaast behoudt CNV de mogelijkheid als extra (gratis) service om na het inschrijven voor een product of dienst relevante informatie per e-mail te kunnen sturen. Uiteraard zal dit gaan om informatie dat te maken heeft met het aangevraagde product of dienst. Het is altijd mogelijk je af te melden voor toekomstige e-mails. Dit kan via de afmeldlink in de e-mail of via info@cnvzorgzaam.nl.

Voor meer informatie over het verwerken van persoonsgegevens verwijzen we je graag naar de privacyverklaring.

Inhoud Financieel Fitpakket

Startpakket
U krijgt gratis het startpakket met map, rekenmachine en toebehoren thuisgestuurd.

Financiële planner
Een jaar lang gebruik maken van de Financiële planner. Voor u staat deze handige tool klaar met grafieken, stoplichten en tips die veel nieuwe inzichten geeft.

Online advies
Een onafhankelijke financieel adviseur neemt contact met u op om uw toekomst te bespreken en geeft advies bij uw planning. 

Webinar “Je  geld voor later”
U krijgt per e-mail een uitnodiging voor het webinar.

Algemene voorwaarden

Voor het aanmelden van het webinar vragen we je persoonsgegevens “naam” en “e-mailadres” aan CNV door te geven. Dit is nodig voor een goede informatievoorziening over het webinar. Het gaat hier bijvoorbeeld om het ontvangen van een e-mail met de link naar het webinar en een bedankmail met aanvullende informatie. Daarnaast behoudt CNV de mogelijkheid als extra (gratis) service om na het inschrijven voor het webinar relevante informatie per e-mail te kunnen sturen. Uiteraard zal dit gaan om informatie dat te maken heeft met het verbeteren van je financiële situatie. Het is altijd mogelijk je af te melden voor toekomstige e-mails. Dit kan via de afmeldlink in de e-mail of via info@cnvgeldzorg.nl.

Voor meer informatie over het verwerken van persoonsgegevens verwijzen we je graag naar de privacyverklaring.

Toekomst (programma 3)

Financiële planner
Een jaar lang gebruik maken van de Financiële planner. Voor jou staat deze handige tool klaar met grafieken, stoplichten en tips die veel nieuwe inzichten geeft.

Webinar “Je  geld voor later”
Je krijgt een jaar lang een inlogcode voor het bijhouden van je online huishoudboekje. Hiermee krijg je overzicht van wat er binnenkomt en wat eruit gaat en waar dat naartoe gaat. Kun je aan het eind van de maand geld overhouden?

Online advies
Een onafhankelijke financieel adviseur neemt contact met je op om jouw toekomst te bespreken en geeft je advies bij je planning. 

Groei (programma 2)

Online huishoudboekje
Je krijgt een jaar lang gratis toegang tot het online huishoudboekje. Hiermee krijg je overzicht van wat er binnenkomt en wat eruit gaat en waar dat naartoe gaat. Kun je aan het eind van de maand geld overhouden?

Webinar “Grip op je knip”
Zet je eerste stap naar meer grip op je eigen knip. In dit webinar van een uur krijg je praktische tips hoe je zelf je financiële situatie kunt verbeteren.

Inzicht (programma 1)

Digitale cursus: “Uitkomen met je inkomen”
Deze cursus geeft je inzicht in je financiële situatie. Je krijgt overzicht en je weet wat je vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Coach/ financiële helpdesk
Omdat elke deelnemer in andere omstandigheden zit, denkt een budgetcoach van CNV Geldzorg graag met jou mee, als je dat wilt. Je staat er niet alleen voor.

Bedankt voor je bericht

We hebben je bericht goed ontvangen.
Eén van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk met jou contact op.